Forum Sojuszu "Monarchia Habsburska"
Einwohner
Witaj Czcigodny Przybyszu!
Znajdujesz się właśnie na forum sojuszu "Monarchia Habsburska", w miejscu gdzie możesz złożyć wniosek o członkostwo. Wzór tworzymy kopiując poniższe pytania i dołączając do nich odpowiedzi. Szanowna Administracja sprawdzi Twój wniosek i zaopiniuje i da Ci odpowiedź pozytywną bądź negatywną.
Wzór wniosku:
1. Imię.
2. Wiek.
3. Link do profilu.
4. Dlaczego Ty?
5. W skali od 1 do 10 jak oceniasz swój poziom gry?
6. Ile czasu w ciągu dnia jesteś w stanie poświęcić na grę?
7. Czy posiadasz Skype'a? Jeśli nie, to czy jest możliwość założenia?
8. Czy potrafisz używać wszystkich dostępnych jednostek w Supremacy1914? Jakimi gra Ci się najlepiej?
9. Jak długo grasz w Supremacy1914?
10. Jaką taktyką lubisz najbardziej grać? Stawiasz na dyplomację czy wojsko?
11. Czy udzielasz się na chacie i na forum? Jak często z nich korzystasz?
12. Czy byłeś wcześniej w sojuszu? Jeśli tak to w jakim?
13. Opowiedz coś o sobie.
Pozdrawiam serdecznie,
/-/ Pius XIII, Arcykanclerz Monarchii.
Zmiany:
24.07.2014 przez Nichael, dodano:
5. W skali od 1 do 10 jak oceniasz swój poziom gry?
6. Ile czasu w ciągu dnia jesteś w stanie poświęcić na grę?
7. Czy posiadasz Skype'a? Jeśli nie, to czy jest możliwość założenia?
26.07.2014 przez Pius XIII, zmieniono:
Obrazki w poradniku.
Witam.
Wniosek:
1. Filip.
2. 16 lat.
3. http://www.supremacy1914.pl/index.php?id=59&tx_supgames_piUserPage[uid]=3140020&L=4
4. "Dlaczego Ty?" Uważam, że nasza współpraca może się dobrze układać. Ponadto wiele znanych i szanowanych graczy jest w tym sojuszu, chciałbym dołączyć do właśnie tego grona.
5. Nie jestem jakimś superultra-arcymistrzem supremacy, nie posiadam też zbyt wiele medali, moje staty też raczej nie powalą na ziemię, ale oceniam się na 6, ponieważ mam już długie doświadczenie w supremecy, nauczyłem się przez ten czas wiele i idę w górę.
6. Jestem w stanie poświęcić większą część dnia w tygodniu. O planowyanym wyjeździe będę informował. Obencie mamy wakacje i w tygodniu jestem prawie zawsze w godzinach 11-21, niekiedy wcześniej, niekiedy mniej. W weekend też potrafię poświecić większośc dnia na supremacy, ale zdarza się, że mam wyjazd np. na basen i wtedy parę godzin mniej jestem on-line, ale mimo wszystko staram się być aktywny.
7. Posiadam skypea, niektórzy gracze w sojuszu mają mnie w znajomych.
8. Potrafię używać wszystkie jednostki w supremecy, nie mam jakiejś ulubionej jednostki, wszystko zależy od gracza, lecz zawsze dobrze mi się gra jak posiadam największą i najwspanialszą flotę na mapie.
9. Na służbie od 25.10.2013 lecz gram od 04.12.2013 roku.
10. Stawiam zdecydowanie na dyplomację, wiele graczy widzi jak gram i zawsze staram się rozwiązać konflikt dyplomatycznie. Ostatnim dowodem jest 2100 v.2 gdzie prowadzę oficjalną gazetę gry, artykuły w miarę możliwości są zamieszczane i dopracowane do ostatniego guzika, ale tą już kwestię pozostawiam wam do oceny. Zawsze podkreślam, że ważniejsza jest dyplomacja niż "taktyka huuura", która prowadzi do bezsensownej wojny. Jeżeli już dojdzie do konfliktu zbrojnego walczę najlepiej jak potrafię.
11. Na czacie jestem zawsze, gdy wejdę w mapę. Na forum udzielam się głównie do zapisów w mapach scenariuszowych, ale nie tylko.
12. Wcześniej byłem w Towarzystwie Patriotycznym [TPO], był to mój pierwszy sojusz. Wychował mnie i podszkolił w grze. Następnie została założona Akademia Towarzystwa Patriotycznego [ATPO], gdzie szkoliłem młodzież. Niestety sojusz upadł dość szybko ponieważ rekrutant i lider [ATPO] nie wypełniali swoich obowiązków. Akademia upadła a ja wróciłem do TPO, gdzie dalej zajmowałem się młodzieżą. Po kilki tygodniach zrezygnowałem ze stanowiska. Następnie moje "życie" sojusznicze stanęło w martwym punkcie a ja zastanawiałem się nad zakończeniem kariery w supremacy. Gdy wróciłem po 2-3 tygodniach do aktywnej gry TPO zaczęło się rozsypywać, dowiedziałem się, że sojusz na 100% upadnie. Przeszedłem do Towarzystwa Patriotycznego Polskiego [TPOP] gdzie szła większość lepszych graczy TPO. Następnie lider TPOP skłócił się z liderem TPO co spowodowało przemienienie [TPOP] w Ugrupowanie Patriotyczne [URP] był to dla mnie wielki + w karierze sojuszniczej. Zostałem Oficjalnym Rzecznikiem [dyplomatą] w sojuszu, pełniłem funkcję moderatora sojuszu. Niestety nasza współpraca została zakończona wydarzeniami na mapie 2100. Mówiłem, że "scenariuszówka nie ma wspływu na sojusz" lecz sprawy zaszły za daleko. Szanowiani gracze mojego byłego sojuszu zaczęli niszczyć mapę. Myślę, że uda nam się ich powstrzymać i zaprowadzić ład na mapie. Sojusz zastosował taktykę "wilczego stada" czyli ROZKAZAŁ atakować innych graczy i wspierać ich w walce. Niestety ja nie mogłem tak postąpić bo to łamało ducha gry i wszystkie ustalone wcześniej zasady. Następnie zrezygnowałem z posady Oficjalnego Rzecznika Ugrupowania Patriotycznego i odszedłem z sojuszu. Teraz chciałbym trafić do sojuszu z prawdziwego zdarzenia i uważam, że jest to dobre miejsce, ale czy tak się stanie zależy już od was.
13. Mam na imię Filip, 16 lat (niedługo 17) pochodzę z małopolski. Kibic Wisły Kraków, interesuje się piłką nożną, motoryzacją, informatyką oraz historią szczególnie II Wojny Światowej, także ASG [profesjonalne pistolety na kulki] dla tych co mało wiedzą na ten temat, ale też ogólnie militariami. Gram w CoD 1 oraz CoD UO na multiplayerze, więc jeżeli jest ktoś kto chce pograć razem, zapraszam. Singiel jeżeli ktoś pyta
Dziękuję i pozdrawiam.
Del Artem/Desperado
Del Artem,
Decyzją Rady Erzherzogów i Herzogów Monarchii Habsburskiej przyjmujemy Ciebie w szeregi walczących pod sztandarem naszego Cesarstwa. Bardzo serdecznie Ciebie witam w naszym Cesarstwie, mam nadzieję, że będzie Ci z nami bardzo dobrze.
Cum debita reverentia,
(-)Kardinal Erzherzog Pius XIII Habsburg,
Arcykanclerz Monarchii
Witamy Serdecznie w sojuszu, miejmy nadzieję że nasza współpraca będzie owocna i przebiegała w dobrej atmosferze
Herzog Feldmarschall Foxmacy Habsburg
Z Bożej łaski Król Czech, Węgier, Siedmiogrodu; Książę Dolnego i Górnego Śląska.
Herzog
Putiny Cię witają xd
Ostatnio edytowany przez Aegon VI Targaryen (2014-08-10 13:19:11)
Aegon VI Targaryen
Rey de España, Vicario de Roma, Older sobre Espías, El Rey y Soberano de Nápoles, Sicilia y Cerdeña
Heh Aegon
Milo mi Cie powitac w naszych szeregach Del Artem, mam nadzieje, ze bedzie nam sie fajnie pracowalo.
Zycze powodzenia!
Erzherzog Nichael II Habsburg
Z Bożej łaski Cesarz Rzymski; Arcyksiążę Austrii; Król
Chorwacji, Wirtembergii, Sycylii i Sardynii, Neapolu oraz Jerozolimy
Einwohner
Dzięki
Też mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna.
Powodzenia i pozdrawiam wszystkich